Thuisverpleging Laporte

Advies Aanvraag   Contacteer ons


Advies


Goede raad

Goede raad is goud waard. Thuisverpleging Laporte helpt je bij het uitkiezen van een ziekenhuisbed, adviseert over medisch materiaal dat je nodig hebt of raadt andere zorgverstrekkers aan. Wens je bijvoorbeeld maaltijdbedeling? Of psychiatrische zorg? Wij zoeken samen met jou naar de beste oplossing.

Voor iedereen

Thuisverpleging is niet alleen voor medische zorgen en dat luisterende oor. Ook buigen wij ons over vele andere problemen die naast je medische problemen opduiken. Thuisverpleging Laporte helpt.

Samenwerking

Thuisverpleging Laporte werkt nauw samen met ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgprofessionals. Wij ondersteunen ook mantelzorgers.

Aanvraag door wie?

Iedereen, van professionals tot familie en vrienden, kunnen bij ons aankloppen. Je hoeft dus geen verwijsbrief voor te leggen. Klik hier om een aanvraag in te dienen of maak een eerste afspraak.

Vertrouwde gezichten

We werken met een heel team van verpleegkundigen die de klok rond bijscholen. We proberen zoveel mogelijk met dezelfde verpleegkundige bij jou te komen, toch kan soms ook een andere verpleegkundige langs komen. Hij of zij is dan steeds helemaal mee met jouw dossier.

Vragen?

Zit je met vragen? Contacteer ons dan op info@thuisverpleginglaporte.be of gebruik het contactformulier hieronder.
Thuisverpleging Laporte

member Medische materiaal hoeft geen stukken van mensen te kosten.   Wim Laporte - hoofdverpleegkundige

Aarschot, Begijnendijk, Betekom, Houtvenne, Gijmel, Herselt, Langdorp, Ourodenberg, Ramsel, Varenwinkel en Wolfsdonk

Contact

Vragen? Wensen? Laat maar horen.

Adres

Thuisverpleging Laporte

Stationsstraat 131, 2230 Ramsel

0495 82 08 30

info@thuisverpleginglaporte.be