0495 82 08 30

Medicatie klaarzetten

Als je je medicatie niet juist inneemt, werkt dat problemen in de hand. De huisarts kan je therapie niet juist afstellen. Wij zetten wekelijks de medicatie box voor je klaar als deze vraag komt van de huisarts. Zo nodig volgen wij de medicatie -inname op binnen de mate van het mogelijke.

De medicatie die tekort is voor de volgende klaarzetbeurt, schrijven we op. We vragen aan de familie, familiehulp of mantelzorger deze medicatie af te halen voor de wekelijkse afspraak van medicatie zetten.

Hiervoor maken we graag goede afspraken.

Ontdek Hoe We Je Helpen met Medicatie Klaarzetten

Bij Thuisverpleging Laporte begrijpen we dat het klaarzetten van medicatie een belangrijk onderdeel is van je zorgroutine. Daarom staan we voor je klaar om dit proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Persoonlijke Aandacht

We bieden persoonlijke begeleiding bij het klaarzetten van je medicatie, zodat je precies weet welke medicijnen je wanneer moet innemen. Ons ervaren team neemt de tijd om je medicatieschema door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.

Veiligheid Voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. We zorgen ervoor dat je medicatie correct wordt klaargezet, met de juiste doseringen en instructies. Zo kun je erop vertrouwen dat je je medicijnen op de juiste manier inneemt.

Gemak en Comfort

Het klaarzetten van medicatie kan een tijdrovende taak zijn, maar we maken het graag gemakkelijk voor je. Door je medicatie voor je klaar te zetten, besparen we je tijd en moeite, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: je gezondheid en welzijn.

Neem Contact Met Ons Op

Wil je meer weten over hoe we je kunnen helpen met het klaarzetten van je medicatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een oplossing op maat te bieden.

Bij Thuisverpleging Laporte kun je rekenen op zorg op maat, met aandacht voor jouw behoeften en comfort. Laat ons je helpen om het beheer van je medicatie eenvoudiger te maken, zodat je je kunt focussen op een gezond en gelukkig leven.

Waarom kiezen voor Thuisverpleging Laporte?

  • Ervaren en gediplomeerd personeel: Ons team van zorgkundigen is gespecialiseerd in hygiënische zorgen en heeft ruime ervaring.
  • Persoonlijke aanpak: We stemmen de zorg af op jouw individuele behoeften en wensen.
  • Respect voor je privacy: We behandelen je met respect en waardigheid.
  • Kwaliteitszorg: We werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
  • Flexibele service: We zijn 7 dagen per week beschikbaar, zelfs tijdens feestdagen.

  HEB JE VRAGEN OVER MEDICATIE KLAARZETTEN OF WENS JE EEN AFSPRAAK TE MAKEN?

  Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Jouw partner voor hygiënische zorgen en een optimale thuisverpleging.

  voor dringende hulp

  24/7 BESCHIKBAAR

  WE KUNNEN JE DE DAG ZELF NOG KOMEN VERPLEGEN

  WE KOMEN TOT BIJ JOU!

  REGIO

  2230 – 3200 – 3130 – 2235 – 2260

  Andere gemeente?
  Contacteer ons!

  VOLG ONS