Thuisverpleging Laporte

Medische zorg Aanvraag   Contacteer ons


Medische zorg


Medische zorg is meer dan een pleister

Ben je gevallen? Liep je brandwonden op? Zoek je nazorg na een operatie? Weefselherstel? Stoma? Diabetes? Voetproblemen door diabetes? Nierdialyse bij je thuis? Doorligwonden of met het moeilijke woord decubitus? We noemen maar een paar voorbeelden waarbij Thuisverpleging Laporte helpt.

Voor iedereen

Thuisverpleging is niet alleen voor mensen die al wat jaartjes op de teller hebben staan. Ook bijvoorbeeld jonge mama's met scheuren na een bevalling kunnen op onze tips rekenen. Of tieners die na een operatie ondersteuning nodig hebben bij het verzorgen van de wonden, Thuisverpleging Laporte helpt.

Samenwerking

Thuisverpleging Laporte werkt nauw samen met ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgprofessionals. Wij ondersteunen ook mantelzorgers.

Aanvraag door wie?

Iedereen, van professionals tot familie en vrienden, kunnen bij ons aankloppen. Je hoeft dus geen verwijsbrief voor te leggen. Klik hier om een aanvraag in te dienen of maak een eerste afspraak.

Vertrouwde gezichten

We werken met een heel team van verpleegkundigen die de klok rond bijscholen. We proberen zoveel mogelijk met dezelfde verpleegkundige bij jou te komen, toch kan soms ook een andere verpleegkundige langs komen. Hij of zij is dan steeds helemaal mee met jouw dossier.

Vragen?

Zit je met vragen? Contacteer ons dan op info@thuisverpleginglaporte.be of gebruik het contactformulier hieronder.
Thuisverpleging Laporte

member Een patiënt zie je stap voor stap genezen, dat doet deugd!   Wim Laporte - hoofdverpleegkundige

Aarschot, Begijnendijk, Betekom, Houtvenne, Gijmel, Herselt, Langdorp, Ourodenberg, Ramsel, Varenwinkel en Wolfsdonk

Contact

Vragen? Wensen? Laat maar horen.

Adres

Thuisverpleging Laporte

Stationsstraat 131, 2230 Ramsel

0495 82 08 30

info@thuisverpleginglaporte.be