Thuisverpleging Laporte

Palliatieve zorg Aanvraag   Contacteer ons


Palliatieve zorg, samen afscheid nemen


Meestappen

Wanneer een familielid of een kennis niet meer kan genezen, sta je voor een berg aan moeilijkheden. Hoe kan je hem of haar een comfortabele laatste tijd bezorgen? Wie helpt bij medicatie? Wie luistert naar de patiënt én naar jou? Hoe ga je met een rollercoaster aan gevoelens om? Welke administratie komt er allemaal bij te kijken? Wie staat er dag en nacht voor je klaar, ook wanneer het einde nadert? Thuisverpleging Laporte helpt je met de medische zorgen, geeft advies en luistert.

Voor iedereen

Wat ook de situatie is, onze gespecialiseerde verpleegkundigen nemen je heel veel zorg en zorgen uit handen. We volgen de patiënt en de familie van nabij op. Ook als je geliefde soms naar een palliatief dagcentrum gaat.

Samenwerking

Thuisverpleging Laporte werkt nauw samen met ziekenhuizen, huisartsen en andere zorgprofessionals. Wij ondersteunen ook mantelzorgers.

Aanvraag door wie?

Iedereen, van professionals tot familie en vrienden, kunnen bij ons aankloppen. Je hoeft dus geen verwijsbrief voor te leggen. Klik hier om een aanvraag in te dienen of maak een eerste afspraak.

Vertrouwde gezichten

We werken met een heel team van gespecialiseerde verpleegkundigen rond palliatieve zorg. We proberen zoveel mogelijk met dezelfde verpleegkundige bij jou te komen, toch kan soms ook een andere verpleegkundige langs komen. Hij of zij is dan steeds helemaal op de hoogte van jullie situatie.

Vragen?

Zit je met vragen? Contacteer ons dan op info@thuisverpleginglaporte.be of gebruik het contactformulier hieronder.
Thuisverpleging Laporte

member Een kwalitatief en waardig levenseinde voor een palliatieve patiënt, daar streven we naar.   Wim Laporte - hoofdverpleegkundige

Aarschot, Begijnendijk, Betekom, Houtvenne, Gijmel, Herselt, Langdorp, Ourodenberg, Ramsel, Varenwinkel en Wolfsdonk

Contact

Vragen? Wensen? Laat maar horen.

Adres

Thuisverpleging Laporte

Stationsstraat 131, 2230 Ramsel

0495 82 08 30

info@thuisverpleginglaporte.be